CURS 2020-2021

En aquest apartat pots torbar-hi tota la informació relacionada amb els diferents conflictes que hi ha hagut els últims anys amb el nostre local, la Caseta.

Aquest estiu els grups de Puces i Polls, i de Corcons han realitzat dues rutes on els diferents grups s'han cohesionat i han gaudit de l'entorn.

Aquest agost vam tornar a marxar de campaments. Enguany vam anar a Saldes, al peu del Pedraforca.

El grup de Puces i Polls han creat unes bosses de tela per finançar-se la ruta que volen realitzar aquest estiu!

La Generalitat ha rectificat i finalment ha permès la reobertura de l'associacionisme educatiu. Seguirem defensant que el lleure és segur i essencial!

El 20 de novembre és el Dia Universal dels Drets dels Infants, aquí en pots llegir el posicionament que hem fet les monitores de cara el 20 de novembre de 2020!

Hem fet reformes a la caseta! Els últims caps de setmana, després de molt temps, les monis hem posat una mica de color a aquests dies grisos on no podem fer esplai. Ara el bosc us espera amb un nou vestit per quan pugueu tornar-lo a visitar els dissabtes a la tarda.

Us compartim el comunicat de l'associacionisme educatiu en relació a les noves restriccions anunciades pel govern, firmat per Esplais Catalans, Esplac, associació de la qual en formem part.

El passat dissabte 12 de setembre vam tornar a trobar destrosses al local del nostre esplai. Aquest cop havien estat dues fogueres tant a la porta d'entrada com al terrat.