Actualitat

En aquest apartat pots torbar-hi tota la informació relacionada amb els diferents conflictes que hi ha hagut els últims anys amb el nostre local, la Caseta.

El grup de Puces i Polls han creat unes bosses de tela per finançar-se la ruta que volen realitzar aquest estiu!

La Generalitat ha rectificat i finalment ha permès la reobertura de l'associacionisme educatiu. Seguirem defensant que el lleure és segur i essencial!

El 20 de novembre és el Dia Universal dels Drets dels Infants, aquí en pots llegir el posicionament que hem fet les monitores de cara el 20 de novembre de 2020!

Hem fet reformes a la caseta! Els últims caps de setmana, després de molt temps, les monis hem posat una mica de color a aquests dies grisos on no podem fer esplai. Ara el bosc us espera amb un nou vestit per quan pugueu tornar-lo a visitar els dissabtes a la tarda.

Us compartim el comunicat de l'associacionisme educatiu en relació a les noves restriccions anunciades pel govern, firmat per Esplais Catalans, Esplac, associació de la qual en formem part.

El passat dissabte 12 de setembre vam tornar a trobar destrosses al local del nostre esplai. Aquest cop havien estat dues fogueres tant a la porta d'entrada com al terrat.

Tot i la incertesa causada per la covid-19, hem pogut realitzar els campaments.

(...)

La festa dels 15 anys de l'esplai prevista per el dia 30 de Maig no es podrà cel·lebrar (...) La nova data és... 29 de Maig de 2021!!!!!

Benvingudes a l'Escape Room digital de l'Esplai Bitxus. Aquest Escape Room ha nascut en dies de confinament, per tal que aquest sigui més amè.

Ens sap molt greu haver d'escriure aquest comunicat, però a causa de la situació actual i...

Davant del CoVid-19 hem decidit proposar un repte diari a través de les xarxes socials de l'esplai.

ACABEM DE REBRE LA RECOMANACIÓ PER PART DEL DEPARTAMENT DE TREBALL, AFERS SOCIALS...

Des de l’Esplai Bitxus volem expressar el nostre rebuig cap als actes vandàlics que hem patit durant els darrers dies...

Aquest 2020 l'esplai fa 15 anys!

El proper 30 de maig ho celebrarem com l'ocasió es mereix!

Guarda't la data!