ESPLAI BITXUS

ACTUALITAT

La Generalitat ha rectificat i finalment ha permès la reobertura de l'associacionisme educatiu. Seguirem defensant que el lleure és segur i essencial!

El grup de Puces i Polls han creat unes bosses de tela per finançar-se la ruta que volen realitzar aquest estiu!

Hem fet reformes a la caseta! Els últims caps de setmana, després de molt temps, les monis hem posat una mica de color a aquests dies grisos on no podem fer esplai. Ara el bosc us espera amb un nou vestit per quan pugueu tornar-lo a visitar els dissabtes a la tarda.

La festa dels 15 anys de l'esplai prevista per el dia 30 de Maig no es podrà cel·lebrar (...) La nova data és... 29 de Maig de 2021!!!!!

L'esplai

Vine a Bitxus!

Vull ser infant o jove!

Si vols formar part de l'esplai o bé hi vols inscriure algun infant o jove, només cal que responguis el qüestionari que trobaràs a l'apartat de "Contacte" d'aquesta pàgina web, i ens posarem en contacte amb vosaltres.

En cas que no quedin places per al seu grup d'edat, quedarà en llista d'espera a fins que hi hagi una plaça lliure.

Vull ser moni!

A Bitxus sempre estem obertes a la incorporació de noves monitores al projecte, si tens ganes de passar-t'ho bé els dissabtes a la tarda, de marxar de colònies, de campaments i de ruta, no dubtis en escriure'ns un correu per formar part del projecte.