La Caseta torna a lluir

Hem fet reformes a la caseta! Els últims caps de setmana, després de molt temps, les monis hem posat una mica de color a aquests dies grisos on no podem fer esplai. Ara el bosc us espera amb un nou vestit per quan pugueu tornar-lo a visitar els dissabtes a la tarda.


El cap de setmana del 7 i 8 de novembre, vam dotar la caseta d'un nou aspecte exterior. El nou aspecte de la Caseta era necessari ja que aquesta als darrers mesos havia patit diferents actes vandàlics i es trobava plena de pintades que tapaven els dibuixos anteriors. Aquest cop, però l'hem volgut pintar d'una forma de diferent, omplint una paret amb tots els valors de l'esplai.


Després de vestir la caseta per fora, el cap de setmana del 14 i el 15 de novembre, hem arreglat els engranatges i l'hem dotat d'un nou aspecte interior més funcional! Aquestes setmanes, l'Ajuntament ha aprofitat per arreglar-nos unes humitats que hi havia i ens n'ha pintat l'interior.


La caseta i les monis ja esperem amb ganes poder tornar a fer esplai presencialment, després d'haver demostrat aquest estiu que el lleure és segur i essencial!


Esperem que us agradi i que la poguem gaudir d'aquí ben poc!!!

Publicat el 10 de Novembre de 2020 | Actualitzat el 16 de Novembre de 2020