Comunicat sobre la caseta

COMUNICAT

Des de l’Esplai Bitxus volem expressar el nostre rebuig cap als actes vandàlics que hem patit durant els darrers dies.

Al llarg d'aquesta setmana han entrat dins el nostre local, forçant una finestra i la seva reixa corresponent, les quals han quedat destrossades, estava tot regirat i cobert per la pols de l'extintor, que van buidar a l'interior i que ha desaparegut.

Degut a aquests fets, les monitores de l’esplai ens vam passar deu hores tornant a adequar l’espai. A part de tota la feina que ens va suposar, ens vam adonar que també havíem perdut diversos records, activitats, material i fotografies que havien quedat destruïdes a causa de la pols de l’extintor.

Des de fa 15 anys, la caseta és el local de l’esplai. En ella hi guardem tot allò necessari per dur a terme la nostre tasca. Aquest no és el primer cop que ens passa quelcom semblant, i aquests sumats a l’estat del bosc de Vil·la Flora, només ens posen traves a les rodes per a realitzar la nostra tasca. A part de les pèrdues econòmiques, també suposen pèrdues sentimentals.

Reivindiquem la necessitat de cuidar els espais del nostre poble, i especialment si aquests són destinats als infants.

#LaCasetaNoEsToca

El dissabte 1 de febrer els infants, les monitores i les famílies de l'esplai vam realitzar una activitat al poble per denunciar públicament els fets ocurreguts la passada setmana. Aquest n'ha estat el resultat:

Publicat el 2 de Febrer de 2020